Kopimaskiner

Proffesionelle Kopimaskiner, printere og plottere – Til ethvert behov

Salg og Service.


Kopimaskine Develop konica minolta kopimaskine VM kontorteknik slagelse

DEVELOP produkter og softwareløsninger tilbyder en bred vifte af muligheder for at øge jeres produktivitet og gøre jeres daglige arbejde lettere. De løsninger, vi tilbyder, tager udgangspunkt i vores viden om, at hver branche har forskellige udfordringer, og hver virksomhed har forskellige behov. De specifikke krav til jeres dokumentproduktion og -håndtering er den afgørende faktor for os – uanset om du er en nystartet, en lille eller mellemstor virksomhed.


Hurtig reparation! – vi kommer til dig.

Vi finder sammen den helt rigtige løsning som passer deres virksomhed.

Få hurtig og professionel service til dit it-udstyr. Hos VM Data og Kontorteknik er vi eksperter i HP, Canon, Develop og Konica Minolta-produkter, men vi servicerer også andre mærker såsom Brother, Toshiba, OKI, Xerox, Ricoh med flere.

Vi udfører reparation, installation, systemopkobling og giver gerne instruktion i brugen af de forskellige maskiner. Du har travlt, så derfor har vi en kort tilkaldetid.

Rådgivning:

Hos VM Data og Kontorteknik får du en seriøs rådgivning omkring dit print og kopiforbrug.Vi rådgiver dig, hvis du skal udskifte din printer eller multifunktionsmaskine.